keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Koirat reissussa

Kauan odotettu kesälomamatka alkoi! Lomatunnelmiin virittäydyttiin mökillä, jossa helteet hellivät tällä kertaa.

Kesäpoika Leo 5 päivää vaille vuoden vanhana.

Leon aamuoksentelun kanssa on ollut harmia ja meinannut epätoivo iskeä. Ollaan yritetty kokeilemalla löytää sopiva ruoka ja ruoka-ajat sille. Nyt näyttäisi hyvältä, mutta en uskalla vielä iloita. Mökillä Leosta tuli oikea vesieläin, kuten Sannistakin. Koiruudet uivat vähän väliä painiensa lomassa. Leo yritti alkuun kuonolla tökkimällä ohjata minua koko ajan rantaan, mutta tyytyi viimeisillä uintikerroilla vain uimaan rinnalla. Hengenpelastus taitaa olla lassieilla verissä.

Mikäs on uidessa kahden pintapelastajan kanssa.

Tämän kerran THE juttu oli uusi vene, joka ei kyllä ole meidän, mutta saatiin lainata sitä. Leo oli innoissaan mukana poikien veneen laitossa ja kun he lähtivät koeajolle, se meni mukaan. Nähtiin melkoinen akrobatianumero, kun se päättikin jo liikkuvasta veneestä tulla valtavalla loikalla rannassa olevaan veneeseen ja sieltä köyden yli maihin. 

Tuossa ollaan vielä turvallisesti parkissa.

Kaikista kivoin vene taisi olla Teposta... ;)

Käytiin laivarannassa syömässä muikkuja ja kahden eri seurueen ihmiset kävivät tiedustelemassa, onko Leo vinttikoira. Kyllä se taitaa olla liian hoikka, vaikka syökin varmaan kolmen vinttikoiran edestä.

Vinttikoiramme Leo

Aina välillä mökin ympärijuoksun, uimisen ja paininujakoinnin lomassa tuli uni. Leo hakeutuu aina aurinkoisimpaan kohtaan, mitä löytyy.

Maalaiskoirilla on luomutyynyt.

Matkalla kohti Turun satamaa nähtiin vielä Peppi-siskoa.


Peppi sen kun kaunistuu kerta kerralta. <3


Pepin 1v pose

Satamassa laivaan pääsyä odotellessa Leo järjesti huvitusta kanssamatkustajille. Se sitkeästi keplotteli itsensä kerta toisensa jälkeen pois koiratilasta etupenkeille kuono kiinni ikkunaan ihmettelemään, missä ollaan. Siitä aina ulkokautta palautin sen ja kohta se taas ilmestyi eteen. Laivassa se kulki kuin vanha tekijä ja kaikki oli siitä jännää. Sannille matka on jo niin mones, että se muistaa jo kuviot. Meillä on ikkunallinen hytti ja se on karvaisista matkustajista sangen viihdyttävä.

Leo istui ikkunalaudalla kuin kissa. Välillä molempien päät olivat vierekkäin ikkunassa.

Huoh, tuolla olisi niin hyvä uimapaikka.

Tällä hetkellä molemmat koirat ovat simahtaneet unten maille. Hyvä niin, sillä huomenna tavataan Leon isä Boss ja on muutakin jännää ohjelmaa lähipäivinä. Ruotsin jälkeen reissu jatkuu Tanskaan. Eli kohti uusia seikkailuja mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti