lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kesälomamatka alkaa!

Matkamme ensimmäinen etappi oli Turku, jossa Teppo kävi nyrkkeilytreeneissä. Sannin kanssa käytiin sillä aikaa puistokävelyllä. Laivan lähtöä mentiin odottelemaan Ruissaloon, joka on näköjään ihan mahtava paikka. Kahviteltiin erittäin symppiksen miehen kahvikojussa ja käveltiin pitkin rantoja  pari tuntia.



Kahvitauolla



Sannista rannalla juoksentelu oli parasta.

Laivalla Sanni toimi kuin kokenut maailmanmatkaaja, mikä hän tietysti onkin. Sannin silkkiturkkia kävi moni silittelemässä ja ihmettelemässä sen iloisuutta. Yön Sanni nukkui sikeästi.

Tukholmassa tavattiin Tepon serkku ja mikä hassuinta, sunnuntaina näemme minun serkkuni. :) Kumpikaan ei asu Ruotsissa, vaan ovat vain lomailemassa täällä. Ensimmäinen majapaikkamme Tranåsin kupeessa on uskomattoman ihana maatila. Tilalla asustaa ihmisten lisäksi 1 kissa, 1 koira ja 6 hevosta. Myös toisilla matkalaisilla oli koira mukanaan, joten vilskettä riitti.

Sanni ja Satu halaavat. Mökin edessä kasvoi hieno ruusupensas.


Meillä oli oma uima-allas, josta Sannin pois pitäminen oli melko vaikeaa. Yritti livistää sinne koko ajan. :D


Pihapiirissä oli monta toinen toistaan söpömpää mökkiä.


Pari kuvaa mökkimme sisältä.


Ikkunasta näkyi hevosia ja hyviä lenkkipolkuja lähti heti tilan pihalta.


Käytiin kauppareissulla Tranåsissa, joka oli oikein kiva pikkukaupunki. Etenkin iso puisto oli hieno. Perennoissa oli nimikyltit, lapsille oli leikkipaikkoja ja vähän isommille skeittiramppi. Sannista parasta oli puiston läpi kiemurteleva joki, johon pääsi pulahtamaan.

Nyt matka jatkuu kohti etelää. Ihanaa olla lomalainen!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti