sunnuntai 18. toukokuuta 2014

(Match) Showmies Leo


Best in Show-Leo ja hänen palkintoröykkiönsä. Tuosta puuttuu vielä pino lahjakortteja, joita oli trimmaukseen, osteopaatille (45e) ja alennustiketit kahdelle Tallinnan risteilylle. Leosta Nalle Puh on riemastuttava. Se nimittäin toimii pattereilla ja osaa puhua! Saa nähdä, kuinka kauan toimii... Itse olin häikäistynyt tuosta kattilasarjasta. Kiitos Vehkataipaleen koulun vanhempaintoimikunnalle hulppeista palkinnoista ja kivasta tapahtumasta!

Hellettä uhmaten suuntasimme Katariinan torille linnoitukseen Match Show:hun. Leo esiintyi ensin pentuluokassa, jossa oli 21 koiraa. Ja hyvin esiintyikin sijoittuen PUN 1. Kivaa siinä oli etenkin ruusukkeen kanto pois kehästä...

Kuva: Mika Kolehmainen

BIS-kehässä ravailu ja pönötys kysyi jo turnauskestävyyttä 25'c lämpötilassa. Kuvat BIS-kehästä ovat Henna Pätärin ottamia. Kiitos niistä! (Luojan kiitos nykytekniikka mahdollistaa itsensä pois rajaamisen! Ei ole pakko julkaista esim. kuvaa, jossa näyttää kieltä... ;)

"Nice! Selkähierontaa!" Tuumii Leo.

Kipulaastarin jälki erottuu vielä selvästi. Onneksi ei ole tuomarin puolella.



Näyttelyn neljä parasta.

Leo ja tuomarit.

Kauniina olon jälkeen Leo pääsi relaamaan rantaan Sannin kanssa. Ja hauskaa oli!

Sannin perässä ei pysy kukaan.



Toiset laulaa suihkussa, Leo järvessä.

Here I go keppi!



Vesipaini on kiva kesäinen urheilulaji.

Sanni kävi pitkästä aikaa uinnin jälkeen agiliitelemässä. Saatiin oikein yksityisopetusta, kun muita ryhmästä ei ollut paikalla. Ei tosin tehty kuin pari pientä irtoamistreeniä matalilla esteillä. Oli kyllä koira tohkeissaan, kuten omistajansakin. Agility on jäänyt hyvin vähiin, kun on ollut noita tapaturmia ja Leon kanssa on toistaiseksi jätetty koko laji.






2 kommenttia:

  1. Hienosti näytelty Leo-eläin!!
    Uiminen on ihan parasta kesässä ♡

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt vaan odotellaan, mitä se kokkaa meille kattilasarjallaan. :D

    VastaaPoista