perjantai 28. helmikuuta 2014

Leon treenivideot

Päätettiin hetken mielijohteesta kuvata aamulenkin yhteydessä Leosta pari treenivideota. Nämä on itse asiassa ensimmäiset tottis- ja esineruutuvideot Leosta! Nyt pitää olla ahkerampi jatkossa.
Ensimmäisessä esine-etsinnässä laitan vahingossa Leon väärältä puolelta merkkipuupinoa. Se kuitenkin löytää tallatun hajukäytävän ja osaa kaartaa sinne. Oppiipahan jo pienestä korjaamaan ohjaajansa virheet... :D Luovutusta aletaan treenata erikseen ja yhdistetään se sitten tuohon.

Toisessa otoksessa Leo palauttaa kapulan. Vähän se livistää tuossa alussa, mutta olen tosi tyytyväinen muuten sen palauttamiseen.



Sitten vähän seuraamisen alkeita. Leolle voi tulla taipumusta edistämiseen eli tuon paikan kanssa pitää olla tarkka. Onneksi se ei ääntele!

Uusin jo hieman opittu juttu on pyllyn käyttö. Leo ymmärtää idean ja vaikka homma on ihan alussa, niin hyvin mielin tästä etenemme.


Asennon vaihtoja. Istu-maahan vaihtoja pystytään tekemään jo parin metrin päästä, niin että Leo ei liiku. Olen kuitenkin vielä varovainen, kun liikeradat ei ole ihan vielä hallussa, joten pysyttelemme vielä harjoittelussa ilman matkaa.
Leon kanssa on ihana touhuta ja se on huippu pieni collie!

2 kommenttia:

  1. Vautsi tykkään kauheasti leon nopeasta sivulletulosta sekä tuosta kapulan eteen tuonnista! :o Hieno jätkä

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tykkään kanssa paljon sen innosta.

    VastaaPoista