sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Syysloma ja näyttelykuulumisia

Syysloman alku meni luonnonläheisesti Päijänteen kauniissa maisemissa. Sanni sopi sinne hyvin, oli nimittäin trimmauksen jäljiltä todella kaunis itsekin.


Käytiin patikoimassa Päijänteen kansallispuistossa ja todettiin moneen kertaan, että kyllä syksykin on ihana vuodenaika! Niin värikästä ja tällä viikolla vielä saatiin joka päivä nauttia auringosta.

Kaverukset hetken rauhallisesti. Leo löysi retkellä osittain maatuneet banaaninkuoret ja siitäkös se hepulin sai! Sannikin osallistui juoksuralliin.

Tuossa kypsyy meidän terveellinen välipala. :)

Kävin myös juoksulenkillä Leon kanssa ja yhtenä päivänä juotiin kahvit kodalla isommalla porukalla.

Savusauna vai kota?

Uljas Leo upeissa maisemissa.

Puolet viikosta vierähti Virossa. Reissuun sisältyi pieni kylpyläloma ja pitkiä kävelyretkiä merenrannalla. Lauantaina kävimme Rakveren koiranäyttelyissä, joka menikin erinomaisesti molempien osalta. Leo oli rotunsa paras ja sai toisen sertinsä Virosta. Sanni oli VET-ROP ja myös rotunsa paras! Oli iso yllätys, että sijoittui ROP-kehässä ohi puolta nuoremman rotukaverinsa. Näyttelyistä löytyi kivoja juttuja myös "oikeita" lajeja ajatellen. Etenkin karvalelu, jossa on päässä pallo, oli Leosta hulvattoman hauska!


Viimeinen yö meni Tallinnassa, joka tarjosi meille melkoisen hienon auringonlaskun. Oli hyvä loma!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti